Asocialdemokraterna och Vänstra Centern drar till höger

En jävla cirkus är vad det är!

Asocialdemokraterna som tidigare inte visat märkbart större intresse för någon eller något överhuvudtaget bildar nu fulfalang tillsammans med Vänstra Centern och en liten högervriden vänsterpartist (vid namn Lögert).

Vänstra Centerns ledare Jannie Rööf har i ett uttalande intalat sig själv att Asocialdemokraternas opartiske partisekreterare Steve Röfven är en riktigt trevlig prick för att vara så otrevlig. Essensen av samarbetet ska enligt initierade källor vara att skratta gott hela vägen till inloggningen på Internetbanken efter att politikerlönen trillat in på kontot i slutet av månaden.

Vad Antikristdemokraternas rabiate ledare Bebbe Musche-Fjun anser om saken förtäljer historien, men ingen är nämnvärt intresserad. Klibberalernas huvudman Göken Mörklund funderar fortfarande över vad han ska tycka i frågan. Jättevänsterpartiets surmulna huvudmule Johnny Sjövett sågs senast sura över spilld mjölke någonstans mellan väster och vänster.

Sverigearistokraternas opålitlige politiske outtalade talesperson Adolf Stalin orkar inte tycka någonting om någonting. Han har annat att tänka på. Såsom vems tur det är att piska pinn-Svenssons råttbitna trasmattor av Waffen-ull från Baden-Hades inför helgens kamikaze-rundpingis i grannkvarteret. En gammal svensk tradition från Tyskland man håller hårt på i det Stalinska hemmet.

Vad Vemoderaternas ordförande Smurf Klistersson anser om koalitionen lär vi bli varse först efter helgen då dennes buksvågerturnering i minigolfs-MMA avgjorts under pompa och ståt. Klistersson som ju innehar det östgötska rekordet på 200 skalper. Stort lycka till, Smurf!

Mjölpartiets språkrövar springer runt som yra hönshjärnor och tycker så mycket att ryker ur öronen på dom. Några självantänder, andra briserar. Det är rena skådespelet.

Som vanligt, med andra ord.